Ambassadeur Tour de France

Met trots kunnen wij melden dat Marjolein officieel ambassadeur is van de Arrivée Zélande 2015, aankomst van de Tour de France op Neeltje Jans op 5 juli 2015.

De Tour de France is het grootste sportevenement ter wereld. Voor het eerst in de wielergeschiedenis finisht een etappe in Zeeland, midden in zee, op Neeltje Jans. Een uniek evenement met een hoge promotionele waarde voor Zeeland. Ook voor het Zeeuwse bedrijfsleven is de finish van de Tour de France een kans om zich te profileren. Als onderneming kunt deel uitmaken van het evenement rondom de finish van de tweede etappe.

Wilt u met uw zakenrelaties aanwezig zijn bij de finish van de Tour de France? 

U kunt met uw onderneming bij het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld aanwezig zijn. Deltapark Neeltje Jans en het terrein daar rondom wordt door LMG Exhibitions B.V. uit Goes ingericht als Zeeuws zakelijk tourdorp. Samen met uw relatie verblijft u rondom de finishlocatie van de tweede etappe van de Tour de France 2015, dé finish in zee.

Samen met uw relatie verblijft u rondom de finishlocatie van de tweede etappe van de Tour de France 2015. Naast de unieke mogelijkheid om bij de finish aanwezig te zijn, wordt een compleet verzorgd programma aangeboden. Dit staat helemaal in het teken van de zee en al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Een rondvaart op de Oosterschelde, heerlijke gerechten met Zeeuwse zaligheden, muziek en seminars van bekende sprekers. Een uitstekende gelegenheid om u als onderneming te profileren met een unieke dag in zee en te netwerken met andere bezoekers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar!