VIPS Ronde van Zeeland Seaports genieten ondanks de kou

Afgelopen zaterdag 21 maart werd onder koude en natte omstandigheden de 4e Ronde van Zeeland Seaports verreden. Het werd een heroïsche ronde waarin slechts 20 van de 143 renners wisten te finishen. Regen, wind en 12 kasseistroken zorgden er voor dat de 196 kilometer door ons vlakke Zeeuwse land voor een groot gedeelte van het deelnemersveld wat te veel van het goede was. Iljo Keisse van de Belgische formatie Etixx-Quick Step won voor zijn teamgenoten Nike Terpstra en Lukasz Wisniowski.

 

9to9 eventmanagement heeft ervoor gezorgd dat een twintigtal VIPS, ondanks de kou, een unieke dag beleefd hebben. Zij werden met koffie en thee ontvangen in de Artland Hospitality Coach, een luxe VIP bus. Hierna kregen zij de mogelijkheid om bij de teambussen te kijken en de presentatie van de ploegen op het podium bij te wonen.

Nadat om 12.30 uur het startschot klonk, vertrokken zij in een gastenauto om op verschillende plaatsen de renners aan te moedigen. Bij terugkomst in Terneuzen konden zij onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Lunchcafé De Bult uit Goes, netwerken met circa 150 genodigden en de finish en huldiging van dichtbij meemaken.

Reactie van een van de genodigden:

“Bedankt voor de fijne en prima georganiseerde dag gisteren.
Ik heb enorm genoten van de enerverende koers, het was top!”