Ad

Mag ik mij even voorstellen; mijn naam is Ad en ik ben betrokken bij de meeste ondernemingen in Nederland. Niet alleen bij grote bedrijven, maar ook bij ZZP’ers en startende ondernemers. Ja, dus ook bij u elke dag………….. Ik laat u in de waan dat u de juiste focus heeft en uw tijd zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dank zij mij ontbreekt het u niet aan zelfreflectie en slagvaardigheid. Uw bedrijf vaart de juiste koers, is toekomstgericht en zal elke tegenslag aan kunnen.

In de chaos van alle dag ben ik uw baken van rust en non-opportunisme. Vooral in deze tijd van marketing, strategiebepaling, branding en social media valt u altijd op mij terug. Dit blijkt uit diverse onderzoeken en dat bewijst u zelf bijna elke dag.

Zonder mij zou u tijd moeten investeren in zaken die toch wat verder afstaan van de dagelijkse praktijk en die geen directe economische impact hebben. Zaken die u eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. U zou dan zich regelmatig even moeten terugtrekken, ergens op de hei of in een of ander kuuroord, om nog eens te bepalen waarom u elke dag doet wat u doet. Vragen beantwoorden zoals; is dit het juiste verdienmodel, wat is ons inkoopbeleid eigenlijk, hebben we de juiste mensen in dienst en waar zit de toekomst ……………..??????

Kortom;  “u zou moeten werken aan uw bedrijf in plaats van in uw bedrijf’’

Gelukkig ben ik er dan nog om u niet te laten afdwalen van uw dynamische gang van alle dag, uw passie en drive. Ik zorg voor zichtbare korte successen en maak de missers onzichtbaar. Uw zelfbeeld houd ik overeind en wees gerust, ik zal niet verslappen. Eigenlijk verdien ik een standbeeld of designfoto op een prominente plaats in uw bedrijf.

Was getekend,

Ad Hoc.