Blog

Vacature office assistant

Ben jij de Office Assistant die zich wil ontwikkelen in een jong, dynamisch, snelgroeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij 9to9

9to9 helpt succesvolle ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. Wij zorgen ervoor dat onze klanten dagelijks optimaal kunnen functioneren en zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Dit organiseren we tot in de puntjes met een persoonlijke touch. Het verschil met andere bedrijven zegt eigenlijk onze naam, dat doen we niet alleen tussen 9 en 5 maar van 9 tot 9.

Team 9to9

Wegens groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een energieke, flexibele collega die affiniteit heeft met officemanagement in de breedste zin van het woord.
Samen met de collega’s verzorg je voor onze klanten alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van backoffice en ben je medeverantwoordelijk voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van 9to9.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • flexibel is
  • goed kan schakelen
  • overzicht houdt
  • een hands on mentaliteit heeft
  • communicatief vaardig is
  • zelfstandig is
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift
  • zich systemen snel eigen maakt

Ons kantoor is gevestigd in De Koploper aan het Stationsplein in Goes.

In aanvang gaat het over 24 uur in de week maar wij sluiten op termijn uitbreiding naar fulltime niet uit.

Voor meer informatie over 9to9 verwijzen wij je graag naar onze website: www.9to9.nl

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatiebrief met CV naar marjolein@9to9.nl

Ad

Mag ik mij even voorstellen; mijn naam is Ad en ik ben betrokken bij de meeste ondernemingen in Nederland. Niet alleen bij grote bedrijven, maar ook bij ZZP’ers en startende ondernemers. Ja, dus ook bij u elke dag………….. Ik laat u in de waan dat u de juiste focus heeft en uw tijd zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dank zij mij ontbreekt het u niet aan zelfreflectie en slagvaardigheid. Uw bedrijf vaart de juiste koers, is toekomstgericht en zal elke tegenslag aan kunnen.

In de chaos van alle dag ben ik uw baken van rust en non-opportunisme. Vooral in deze tijd van marketing, strategiebepaling, branding en social media valt u altijd op mij terug. Dit blijkt uit diverse onderzoeken en dat bewijst u zelf bijna elke dag.

Read More

The only way to do great work, is to love what you do

Steve Jobs (1955 – 2011)